Eilen taas olin mahallani pöydällä ja puuskutin ilmaa suun kautta ulos jotta ei tarvitsisi uikuttaa nolosti ääneen. Sitä ennen makailin lämpötyyny selän päällä, ja peitto jalkojen päällä, rentoutumassa. Sitten sainkin kylmää geeliä niskaan ja ultraäänihoitoa. Eli summa summarum; saamassa fysioterapiaa Olarin Fysikaalisessa Hoitolaitoksessa. Kiitokset ja pusut sinne, taas kerran. :) Olen käynyt syksystä asti hoidettavana muutaman kerran kuukaudessa (viime aikoina n. kerran viikossa) ja oikeastaan se onkin ainoa asia joka minut pitää työkykyisenä.

Aina tulee mietittyä että onko tukka hyvin, ja onko vaatekaapissa ja kylppärin hyllyssä tarpeeksi laadukasta tavaraa. Mutta lopulta tullaan siihen mihin jo otsikossakin viittasin; vaikka kauneus onkin tärkeää, niin terveys ja hyvinvointi on vielä tärkeämpää. Jos minun oikeasti pitäisi päättää laitanko viimeisen kuusikymppiseni Diorin ihanaan meikkivoiteeseen vaiko tuntiin fysioterapeutin pöydällä, niin kyllä se jälkimmäinen voittaisi rinnanmitalla, siitäkin huolimatta että Diorin Forever on parasta mitä olen kasvoilleni laittanut.

Koska fyysisyys on tärkeää tällaiselle joka istuu takamuksensa päällä koko päivän, niin tänään on myös salipäivä. Ehkä niiden pikkutoppien käyttö onnistuu viimein tänä kesänä, kunhan nyt talven ja kevään jaksaa puurtaa.