Oi ihanat karkit. Sorruin sitten Pantteri Mixiin kaupassa ja jo parkkihallissa piti vetää naamaan muutama. Voi jee. No jospa tuo pussi kestäis yli viikonlopun, ja mielellään ensi viikon, niin morkkis pysyisi kohtuullisena. ;)

"En osta mitään" viikko meni, kuten aiemmin mainitsin, lievästi kyljelleen. Tuloksena kuitenkin "vain" yhdet farkut. Päätin että ennen seuraavaa palkkapäivää (12.2.) en osta mitään kosmetiikkaa, enkä vaatteita. "Perusaineita" kuten kosteusvoidetta saa ostaa, mutta ei meikkejä, tai hiustuotteita, tai muitakaan tärpättejä. Alkukuusta ostettu Tigin hoitoaine ja tuo Dermalogica vinkautti Visaa sen verran rouheasti että nyt mennään 0-budjetilla ainakin vielä pari viikkoa.

Muutenkin olo on hassu, kun viikolla on tipahdellut postiin noita tilauksia joita tein ennen ostamattomuusviikkoa. Mies jo kysäisi vähän kulmakarvat koholla että eikös sinulla pitänyt olla "En osta mitään" -viikko meneillään. Öö, joo. Muttakun ja muttakun. H&M:n nettisivuilla on ihan liian helppo klikkailla.

Huuto.netissä huudot ovat edistyneet kivasti. Voi että kun joku huutaisi tuon vaatepaketin niin saisin vähän kaivattua tilintäytettä. + tilaa kaappiin! Laitan vielä viikonloppuna mekon ja lenkkarit myyntiin. Ja vahingosta viisastuneena ihan kohtuuhinnoin. ;)