Makeanmussutukseen (tai mässytykseen, suit yourself) on yllättävän helppo tottua. Mutta kun putken saa poikki, on makean syömättömyyteenkin yhtä lailla helppo uppoutua. Jouluherkuttelut karkasivat käsistä kuin villit vasikat kesälaitumelle, mutta tällä viikolla on saatu jonkinlainen roti ja järjestys tähänkin asiaan.

Noh, mitäs muuta? Vaatekaapin uudistus/klassistus (on se sana, katso nyt, siinähän se on kirjoitettuna) on käynnissä. Mitä oikeastaan puuttuu? Listataanpa:

- hyvälaatuinen neule (kashmir)

- aidot nahkasaappaat

- nahkatakki (lyhyt ja kapea, tummanruskea)

- FilippaK:ta (kyllä, olen näin pinnallinen että listaan yhden vaatemerkin puuttuvaksi. Samaan syssyyn voi varmaan luetella Tiger of Sweden sekä Acne. Ja tietysti ikiunelmani Minna Parikka...)

- lyhyt ja linjakas talvitakki

On se kumma, huomaan koko ajan miten tyylini vaan yksinkertaistuu yksinkertaistumistaan. Voin laskea yhden käden sormilla ne vaatteet joissa on kuvio/enemmän kuin yksi väri. Ja nekin ovat 70% yövaatteita. :D Selvästi musta ja valkoinen, sekä harmaan eri sävyt, rokkaavat tällä hetkellä. Ja jossain määrin murretut vihreä ja ruskea. Punaista tai keltaista ei kertakaikkiaan löydy edes piironginlaatikosta pikkuhousuosastolta... Fuksiaahan ei lasketa, eihän? Eihän?!?!

Kauneudenhoidosta sen verran, että Dermalogican Daily Microfoliant on nyt tilattu lookfantastic.comista. Ja kasvohoito varattu ensi viikolle. Brassisokerointi tulikin hoidettua jo eilen joten ehkä tämä tästä....