Testasin illalla Daily Microfoliantia perhoset vatsanpohjassa lepatellen. Muistan kun joskus viime kesänä/syksynä luin Oliviaa ja joku hieno leidi siellä hehkutti ko. tuotetta; minuun iski heti halu myös kokeilla tuota autuaaksitekevää ainetta. Ainakin siihen asti kun sain selville mitä tuo maksaa Suomessa. Noh, nyt tuli tilattua Briteistä n. 30 eurolla joten ei jääne enää hinnasta kiinni. :)

"Rakeet" olivat yllättävän pieniä ja aine hienojakoista, tosin kun järjellä ajattelee niin näinhän sen on oltavakin, Daily Microfoliant kun on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön. Pitäisi olla aika norsunnahka jos pystyisi käyttämään karkeaa kuorinta-ainetta päivittäin. ;P Aine vaahtosi kivasti, ja tuntui puhdistavan syvältä. Minuutin mittainen hieronta kasvoille teki hyvää, ja tuon voisi kyllä sisällyttää muihinkin rutiineihin: hieronta laittaa kuona-aineet liikkeelle ja vilkastuttaa verenkiertoa, ja se ei varmaan ole koskaan mikään huono asia, kenenkään iholla.

Elloksen housut venaavat noutoa, edelleen. Nämä säät eivät kyllä houkuta niitä käyttämään, joten voipi viedä muutaman päivän ennen kuin motivoidun ne hakemaan...